Dia de la Pau

L'educació per a la pau afecta a tots i cadascun dels dies del calendari, no està subjecta a modes i és necessària per a tots i totes.

Quan parlem de la pau no ens referim únicament a la cursa d'armaments o als perills de la guerra. La manera de relacionar-nos a la classe, a la família o al carrer, el tractament que fem de les coses que ens envolten o la nostra contribució per fer un món més just, són alguns aspectes en els que l'educació per a la pau ha de fer la seua aportació.

En

DIA DE LA PAU 2019: ART COOPERATIU A L'ESCOLA

Aquest any hem volgut vore com i sentir com l'art pot canviar el món. A classe hem treballat les obres de Bansky i Hifa Subai, persones que amb el seu art volen que reflexionem al voltant de la nostra societa, la guerra i les injustícies. Despres, hem convidat a les famílies a participar amb els seus fills i filles decorant l'escola amb art. Ha estat un dia molt emotiu que sempre agrada a grans i xicotets.

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/Vn5EuKS753U?rel=0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

Col·legi Públic Sagrada Família · C/ Joan Fuster, 4 - 03100 Xixona (Alacant)
Tel.: 966 908 165 · 03006281@edu.gva.es