Nadal

1) VÍDEO PER FELICITAR-VOS LES FESTES DE NADAL.

Com cada any, tots els alumnes de l'escola vos hem fet un vídeo per felicitar-vos les festes de Nadal, amb molt de carinyo. Bon Nadal i Bones Festes a tots i totes!

2) FLASHMOB A LA PLAÇA DEL MERCAT.

Els alumnes de 3r,4t,5é i 6é van fer aquest flashmob improvisat a l'eixida del Teatre d'anglés que van vore el passat dimarts 28. Va ser una sorpresa per a ells i elles, per als mercolins i per als veïns que es van arrimar a vore que passava.

Aprofitem per felicitar-vos el Nadal amb antelació.

 

3) VÍDEO RESUM ACTUACIÓ AL CARRER JAUME I

 

Ací teniu el vídeo resum de l'actuació al Carrer Jaume I el passat dia 22 de desembre.

 

 

4) CANÇONS NADAL 2016.

Tot el centre vos felicita el Nadal amb aquest vídeo del Maniquí Challenge. Bon Nadal a tots i totes! Que passeu bones festes amb les persones que estimeu!

 

5) TEATRE AL CINE DE DALT.

El  dia 11 de desembre de 2015 a les 10:30 els alumnes del Taller de Teatre i La Bandeta Escolar vam fer una actuació al Cine de Dalt. Ací teniu els vídeos de l'actuació:

TEATRE TRENCANOUS:

 

DANUBI BLAU:

 

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

6) BONES FESTES I FELIÇ ANY NOU.

Els alumnes de l'escola i els de la Bandeta Escolar vos volen felicitar l'any nou amb aquest vídeo. En ell fem música amb els instruments propis de l'aula de música, però també amb bolígrafs, cadires, gotets, rodells, caniques.... Ho hem fet amb molt de carinyo. Feliç any nou!!

7) VÍDEO PER FELICITAR-VOS LES FESTES. (ANY 2013)

Aquest any volem felicitar-vos les Festes amb aquest vídeo. Tots els alumnes de l'escola participen cantant, però a més, els majors de Tercer Cicle han fet els vídeos del fons amb la tècnica d' stopmotion (vídeos que es creen fent foto a foto i donant moviment a les figures) Els alumnes han gaudit moltíssim amb aquesta activitat i esperem que vosaltres gaudiu també amb el vídeo. 

 

5) LLIBRE DE RECEPTES DE DE NADAL 2012:

 Si feu clic a l'enllaç següent podeu baixar el nostre receptari. Bon Profit!

LLibre de receptes de Nadal

 

Col·legi Públic Sagrada Família · C/ Joan Fuster, 4 - 03100 Xixona (Alacant)
Tel.: 966 908 165 · 03006281@edu.gva.es